Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dosimaver
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sapun handmade Dosimaver
12 lei
Brand
Sapun cu uleiuri esentiale si argan
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Săpun cu ulei esențial de lavandă

Săpunul Dosimaver, este fabricat manual prin metoda ”la rece”, dintr-o combinație de ulei de măsline, cocos și palmier, rezultând un săpun cu spumă cremoasă și abundentă, bogat în glicerină naturală care hidratează pielea.
Uleiul de măsline este un foarte bun hidratant, ajută la regenerarea țesuturilor și la reducerea inflamațiilor. Atrage umezeala și o păstrează creând la suprafața pielii un film permeabil, care permite pielii sa respire sa transpire și in acelaș timp îi menține hidratarea. Este potrivit pentru pielea sensibilă, inclusiv cea a bebelușilor. Curață bine și face o spumă fină.

Uleiul de cocos este absorbit rapid, curață excelent și este stabil in timp. Este foarte bun pentru pielea sensibilă și uscată. Conține un procent ridicat de antioxidanți care previn imbătrânirea pielii și care constituie un filtru UV natural. În combinație cu alte uleiuri vegetale (de măsline si de palmier) ajută la obținerea unui săpun 100% vegetal hidratant și care face o spumă bogată chiar și în apa rece și care curată pielea, o protejează și o ingrijește in acelaș timp.
Uleiul de palmier contine numeroși acizi grași, vitamine (mai ales vitamina A și E), oxidanți și alți fitonutrienți.
Spre deosebire de alte grăsimi, are un conținut bogat in acizi grași saturați și monosaturați, dintre care acidul palmitic, oleic și miristic. Mai conține și alfa și beta caroten, care sunt forme ale vitaminei A. Conține cea mai mare cantitate de vitamina E (tocoferol) dintre toate uleiurile.

Beneficiile pe care le are uleiul de palmier asupra pielii sunt variate.Uleiul de palmier ajută la tratarea cicatricilor, chiar și asupra celor vechi, pe suprafețe extinse, produse de acnee. Aplicarea constantă pe piele duce la întinerirea sa și încetinește procesul de îmbătrânire. Este un excelent hidratant și emolient, ajutând la tratarea bolilor de piele ca proriazisului și a eczemelor. Este adjuvant și pentru cancerul de piele. Uleiul de de palmier are un indice de spumare superior celorlalte uleiuri saponificate, asemenator cu cel al uleiului de cocos.

SAPUN CU ULEI DE ARGAN-Uleiul de argan are calitati dovedite de ingrijire a pielii datorita conținutului bogat in acizi grași, vitamine și minerale este hrănitor,regenerant, emolient, puternic hidratant.
Uleiul de argan aduce, asadar, o multime de beneficii, este bogat in antioxidanti, tocmai de aceea este practic un secret al frumusetii.
Ingrediente: apa, uleiuri saponificate - ulei de masline, ulei de cocos, ulei de palmier, glicerina, ulei de argan

SAPUN CU ULEI ESENTIAL DE LAVANDA-Beneficiile medicale ale sapunului cu ulei esential de lavanda în ceea ce privește pielea pot fi atribuite  proprietăților  antiseptice și antifungice. Acesta folosit in diferite combinații este utilizat pentru a trata diverse afecțiuni ale pielii, cum ar fi acneea, ridurile, psoriazisul, alte inflamații se vindecă răni, tăieturi, arsuri, arsurile solare foarte rapid, deoarece ajută la formarea tesuturilor cicatrice.
Ingrediente: apa, uleiuri saponificate - ulei de masline, ulei de cocos, ulei de palmier, glicerina, ulei esential de lavanda

SAPUN CU ULEI ESENTIAL DE LAMAIE Săpunul cu ulei esențial de lămâie este perfect pentru toate tipurile de ten dar mai ales pentru cel cu tendințe acneice deoarece proprietățile uleiului pătrund rapid in piele și ajută ca acesta sa fie extrem de fin și plăcut la atingere. Deasemenea circulația sanguina poate fi stimulată datorită conținutului de ulei esețial de lămâie. Este ideal și pentru tenul imbătrânit sau cu semne vizibile de oboseală. Efectul magic al uleiului esential de lămâie va schimba total aspectul acestuia.
Ingrediente: apa, uleiuri saponificate - ulei de masline, ulei de cocos, ulei de palmier, glicerina, ulei esential de lamaie

Produs Notificat!
Din Gura in Gura